Telma, Världens underbaraste hund!

Kvarnsjölidens Telma är vår första hund och är nu 2014 är hon fyra år. Hon är en röd tik och väldigt lik hennes vackra mamma, Duchess (Chess). Hon kommer från kenneln kvarnsjöliden där uppfödaren Camilla Hartzel tog hand om henne dom första åtta veckorna. Telma är mycket snäll och men har dock tagit efter Eurasiern genom att vara lite tillbaka dragen mot dom hon inte känner sig säker på. Men det ser vi här hemma bara som en positiv sak.  Hon älskar att busa och leka och är mycket fäst vid flocken här hemma. Telma har varit utställd en gång då min mamma Annely ställde ut henne. Det var inget fel på Telma, som fick högsta betyg men dock så insåg min mamma att det var inte hennes ”grej” så nu när jag är äldre så ska jag ställa ut mer.

Telma uts bilder

uts 1    uts 2

IMG_5057_Telma_20100316_1IMG_4911_telma_sportlov3

Telma, Tindra promenad 2010-03-14
‘ Telma med syster Tindra