Ultraljudet avklarat!

Har precis kommit tillbaka från veterinären efter Telmas ultraljud och resultatet var mycket glädjande. Telma visade sig vara dräktig! Nu ser vi fram emot valpar i maj månad. Det var en mycket intressant upplevelse att vara med på hennes ultraljud. Först skulle hon läggas på rygg så veterinären hade tillgång till magen. Sen rakade veterinären magen eftersom det var så mycket päls ivägen. Telma tyckte det först var lite otäckt men hon vänjde sig snabbt.

Efter veterinären smörjt magen med gel så började hon leta efter tecken på foster. Vi kollade hoppfullt på monitoren om att få se en skymt av några fosterblåsor… och det gjorde vi! Fostrerna är fortfarande för små för att kunna se några hjärtslag på men det var fortfarande lika spännande.

Nedan är två bilder från en fosterblåsa!

IMG_2302 IMG_2301