Liten uppdatering

Nu har det gått ett tag sedan Telmas ultraljud. Allt har gått bra här hemma. Hennes mage är ordentligt tjock och nu vaggar hon fram och tillbaka i huset. Hon älskar när man kliar och klappar henne på magen. Så fort jag går förbi henne så slänger hon sig på ena sidan, förhoppningsfullt väntandes på att jag ska klia henne… och vem kan motstå hennes söta ansikte?

Telmas födsel börjar närma sig ordentligt nu… Vi har räknat lite med kalendern och valparna kommer födas runt den 21 maj. För oss här hemma så har allt gått så himla snabbt! Det känns som om tiden bara flugit iväg. Mamma och jag har förberett lite här hemma, vi har åkt och köpt en säng där valparna när dom är små ska sova i, vi har bestämt en plats där dom ska vara sen och hur vi ska bygga vår lilla ”inhägnad” för valparna när dom blir större! Hela familjen är så exhalterade inför att valparna ska komma snart.

Telmas nya favoritplats är nuförtiden valpsängen eller i det svala gräset på tomten. Det är där man hittar henne! Hon har börjat fälla ordentligt runt brösten och man märker att det helt klart börjar dra ihop sig till födseln snart!

Jag är ledsen över det tagit sådan lång tid för detta inlägg men har haft mycket pågång! Ska försöka uppdatera några gånger varje vecka men det kommer självklart komma mer när valparna nu fötts! Det lovar jag 😉

Ha en trevlig Valborg nu på fredag!

IMG_2392 IMG_2391