Röntgen

Hej!

Nu har hela familjen precis ätit upp middagen och jag sitter nu framför datorn med glädjande nyheter till Er! Idag var mamma och jag runt klockan fyra på Telmas röntgen för att få reda på hur många valpar det finns i Telmas mage. Mamma och jag var otroligt nervösa och efter dom tagit bilderna och skulle visa oss resultatet så skickade mamma in mig i rummet för att först få reda på hur många knyten det blir eftersom hon då var alldeles full med nervositet. Det var jag med men bet ihop och gick först in i rummet ändå. När jag kom in i rummet så försökte jag tolka hennes ansiktsuttryck. Skulle vi gå ut från veterinären med ett stort leende på läpparna eller med sorgsna, tunga steg…? Jag försökte hopplöst att lista ut vad som eventuellt var en valp och vad som var något av Telmas innandöme. Efter flera misslyckade försök och en veterinär som skrattade vänligt med mig åt mina desperata försök ryckte hon in och hjälpte mig.

Veterinären visade mig vart valparna låg men röntgen var fortfarande lite otydlig men dom sa att det kommer bli minst 5-6 valpar. Jag och mamma hoppade av glädje. Ju fler desto bättre! Vi räknade lite i kalendern också och Telma är på dygn 49. Eurasiern brukar vara dräktig i ungefär 60 dagar och det betyder att vi närmar oss med stormsteg. Allt detta har gått så fort tycker vi och det känns som om det var igår vi träffade Camaro. Nu har vi börjat förbereda rejält här hemma för ankomsten av de små änglarna och vi har också funderat ut namn… Åh så kul detta är!

IMG_2488 IMG_4830 IMG_2489

Telma är fortfarande lekfull trots den stora magen 🙂

Telmas vackra mamma Chess och Telma är lika som blåbär! En bild på Chess med Telma och hennes syskon som små.

Bilderna till höger om den är från Telma som liten.

chess med kull Sover under stolIMG_5057_Telma_20100316_1