Lördagsfix

Idag har det varit en fantastisk dag! Den började med en lång promenad med Telma ute i solskenet. Hon må vara tjock men hon älskar fortfarande att röra på sig. Efter promenaden åkte mamma, jag och min mormor till handelsträdgården vid slottsparken för att handla lite växter och örter. Både T och mormors dvärgschnauzer Smilla fick följa med. Vi gick runt och inhandlade några blommor som vi skulle piffa upp trädgården med men jag kunde endast stanna där i en halvtimme för klockan ett skulle pappa och jag hälsa på Eva och hämta lite saker för att förbereda inför födseln. När vi kom till Evas hus så var Camaro helt överlycklig av att se oss och skulle mysa och gosa med mig och pappa hela tiden. Han sprang runt helt ivrigt och trodde nog att Telma skulle följa med. Hon fick stanna hemma för denna gång då vi skulle lasta bilen full.

När valparna har fötts så får ni träffas Camaro 😉

Evas tik Glimma var också där och jag är så otroligt kär i henne. Vilken sötnos! Både hon och Camaro är två otroligt vackra hundar men eftersom det var så länge sen jag träffade Glimma så hade jag glömt bort lite hur slående förtjusande hon är. Medan pappa var upptagen med att kela med Evas hundar så frågade jag Eva lite frågor om valpningen och hon gav mig tips och svar. Hon sa också att vi kan ringa henne närsomhelst ifall det skulle uppstå några problem eller bara för några frågor. Det känns så bra att ha Eva som stöd och veta att hon finns alltid med hjälp! Man kan inte ha någon bättre som kan guida oss genom denna fantastiska upplevelse.

Efter det supertrevliga besöket hos Eva så åkte pappa och jag hem för att ta en fika med resten av familjen och hundarna.

Vi har gjort klart själva skelettet till där valparna ska vara.  Imorgon ska det bli lite mysigare men här är en bild på hur det ser ut just nu!

Ha en fortsatt trevlig helg!

IMG_2508 (1) IMG_2507 (1) IMG_2503 (1) IMG_2501 (1) IMG_2521IMG_2518 (1)IMG_2516 (1)