En vecka har passerat…

Nu har det gått en hel vecka sedan T-kullen föddes. Tiden har flugit förbi!

Just nu så sitter jag framför datorn medan regnet öser på utanför. Mamma sitter framför brasan och Telma ligger nedanför och passar på att ta sig lite egentid och äta på ett ben medan valparna nöjt sover. Gud så mysigt!

Valparna är så näpna och rara och Telma tar så bra hand om dom. De går lysande här hemma och vi är så lyckligt lottade med 6 st små björnar.

De har börjat se ut som små hundar nu och när jag ser tillbaka på bilderna som togs för en vecka sen så kan jag knappt känna igen dom.. Som dom har växt!! De verkar ha myror i brallan för de kan verkligen inte ligga stilla. Nu när det är bara nån dag tills de öppnar ögonen så har vi bestämt att ta ner dom till deras inhägnad. Vi ville inte störa dem och Telma när dom var så små och flytta på dem ur Telmas lilla lya men nu när de växt till sig så mycket och rör på sig sådant så tycker vi tiden är inne för det!

 

Mamma sa en sådan rolig sak häromdan. Jag hade gått ner till köket för att äta frukost och jag berättade för mamma att jag knappt sovit någonting inatt. Hon bara skrattade och sa till mig att ha valpar är en sån bra träning till när man får en bebis. De vaknar varannan timme och piper och gnyr om någon valp kommit lite bort från Telma eller för att de alla 6 slåss om den bästa platsen att dia. Hon sa att de var exakt som bebisar.

Imorgon är det Mors dag så jag passar på att hälsa alla er mammor som orkat ta hand om ert/era barn och jag kan nu relatera lite iallafall. Tack mamma för du stått ut med mig och min bror! Vi är dig evigt tacksamma! 😉 Vi har faktiskt två mödrar här i huset och båda kan förvänta sig att bli överrösta av kärlek, pussar och kramar imorgon, både från människor och småhundvalpar!

Ska uppdatera varje gång valparna fyller en till vecka! Om jag glömmer så är det bara att skicka ett mail och påminna mig 😉

Hursomhelst så kommer det ni alla väntat på.. Bilderna! (OBS. Valparna rör sig så mycket så de fick bli bilder där de djupsover.. Mormor fick hjälpa till med hålla valparna och de älskade när hon kliade bakom öronen!)

IMG_4675   IMG_4646

Hane. TJ

IMG_4653 IMG_4656

IMG_4654

 

Tik, Theodora

IMG_4642 IMG_4645

Tik, Trixie

IMG_4668 IMG_4669

Tik. Tequila

IMG_4660 IMG_4662

Tik, Tindra

IMG_4665 IMG_4664

Hane, Troy

Om ni jämför med det förra inlägget så ser ni hur mycket de har förändrats!!

IMG_4633

Telma ligger och tuggar på ett ben medan vi tar kort på de..

IMG_4569

 

Lillasyster och Storebror..

IMG_4625

Lika som bär är Trixie och Telma!

IMG_4580

Hela kullen samlade medan jag svarar mail,

IMG_4623

Tjejerna samlade i en bild..

IMG_4596

Med Tequila som sista bild önskar jag er en fortsatt trevlig helg!