Halva tiden :/

Nu har halva tiden gått…

Herrejösses kan inte förstå hur snabbt det gått och tiden flyger förbi. Valparna växer sig sötare och sötare för varje dag och att veta att behöva lämna ifrån mig fem av dom tär på mitt stackars hjärta. Men det känns ändå väldigt bra eftersom jag vet de hamnar i trygga händer och att jag kommer få träffa mina små busfrön återigen på valpträffar osv då jag får gosa så mycket jag kan.

De busar, attackerar varann, och på senaste tiden, galloperar fram. Det är någon slags början till att springa gissar vi 😉 Jättetrevligt var det att träffa alla Er valpköpare och det är inte långt kvar tills vi träffas igen. Nu är det bara halva tiden kvar. Eller bara och bara.. Tycker själv att det är ganska mycket.

Hoppas ni alla hade en glad midsommar och att ert sommarlov fortsätter vara så underbart som vårt hittills varit.

Kram!

(Svårt att hålla valparna still när man ska ta kort) 😉

IMG_4900 IMG_4905

Hane, TJ

IMG_4908 IMG_4906

Tik, Theodora (Hennes öron har börjat ställa sig upp)

IMG_4909 IMG_4914

Tik, Trixie

IMG_4917 IMG_4918

Tik, Tequila

IMG_4928 IMG_4931

Tik, Tindra

IMG_4936 IMG_4937

Hane, Troy