6 veckor…

Hej! Här är ett lite försenat inlägg, ledsen för det, har varit väldigt upptagen!

Nu är det två veckor kvar. Kan ni förstå det? 14 ynka dagar tills Ni får hem en sprallig pälsboll. Usch så jobbigt för mig och hela familjen. Man vill behålla alla 🙁 Men det är tröstande att jag vet att valparna har alla hittat hem som kommer passa de utmärkt.

Hursomhelst så växer valparna i sån fart att det är svårt att hänga med, och nu, har de blivit riktigt stora. Det dom gör under dagarna är betydligt mycket mer än vad det var förut och de älskar att vara ute. De springer och busar, leker i den uppblåsbara minipoolen och retar gallfeber på deras mamma. Så fort hon ska lägga sig ner så är det någon redan framme vid henne och biter och tuggar i svansen, öronen och ja, det dom får tag på. Hon är däremot en mycket busig och pigg tjej så när hon har lite småtråkigt här hemma så springer hon fram till en valp och puffar på den med nosen som, ”Vill du leka?”. Och det vill dom! Hit och dit springer dom och de hittar alltid på något nytt att göra. Häromdagen när det var värmebölja och Annely vattnade blommorna så springer Tequila rakt in i vattenstrålen och rullar runt, försöker bita i vattnet och gör ”lekställningen” som vi kallar det när dom lägger sig ner med rumpan i vädret och svansen viftandes.

De tänker minsann inte sova i inhägnaden på dagarna utan  så fort man lägger dom i inhägnaden för de ska ta en vilopaus mitt på dagen så springer de runt och gnyr, piper och försöker klättra ut ur den. Imorse var mamma tvungen att gå upp fyra på morgonen för de förde sånt oväsen och försökte rymma från inhägnaden. Mamma, som är en riktig morgonpigg och brukar vakna halv sex vanliga morgnar hade inte mycket emot det utan släppte ut valparna så de kunde få springa runt ute, och inne i huset. Vi öppnar upp inhägnaden så de springer ut men också får springa mellan våra ben när vi står och tex lagar mat. Vi tycker det är en bra socialitets träning. De blir bekanta med vardagliga ljud som regelbundet uppstår i hemmet.

Nä nu blev det alldeles för mycket skrivandes och ni vill egentligen se på bilderna. Det är det som är det roliga eller hur?

IMG_5068 IMG_5070

Hane, TJ

IMG_5087 IMG_5085

Tik, Theodora

IMG_5102 IMG_5099

Tik, Trixie

IMG_5108 IMG_5109

Tik, Tequila

IMG_5117 IMG_5116

Tik, Tindra

IMG_5122 IMG_5119

Hane, Troy