All lycka till T-kullen!

Efter åtta härliga, krävande och fantastiska veckor så har alla valpar lämnat oss.

I lördags så hämtades Tequila, Trixie och Troy av sina nya familjer. Jag måste säga att jag själv höll masken rätt så bra jämfört med mina andra familjemedlemmar, och med lite stöd från Karolina så klarade jag mig utan att fälla några tårar tills det var en kvart tills Troy skulle hämtas. Då insåg jag att mina bebisar lämnar. Det som började med en ensam tår på kinden bröt snabbt ut till en flod rinnandes ned. Karolina skrattade och klappade tröstande mitt huvud när jag låg i hennes knä och storbölade. Usch så jobbigt det varit att lämna ifrån mig valparna.

Hur som haver så gick det fint fint med valpköparna och det är tröstande att valparna hamnat i sådana fina hem. Jag får dessutom se alla igen v 44! 😉 I söndags kom TJ´s familj och hämtade honom och i måndags så kom Theodoras. Även de har fått underbara hem.

Tindra stannar hos oss och hon och Telma är bästa kompisar. De busar på dagarna och sover tillsammans på nätterna. Hm.. eller nästan, Tindra sover i min säng och Telma på mattan nedanför. Vi går på långa promenader med Tindra i ryggsäck och idag gick vi och plockade blåbär. Tindra var mycket noga med att undersöka och lukta på varje blåbär som plockades från marken. Det är inte vadsomhelst som får komma in i hennes hem.

Man har verkligen märkt att de ändras när de lämnar sina syskon. Beteendet, energin och deras behov är helt annorlunda. I Tindras fall så har hon bara blivit gladare, spralligare och ännu mer lätthanterligare. 🙂

Kommer ihåg när jag fick hem Telma, det var en av dom roligaste sakerna som jag varit med om! Jag såg henne på direkten som en familjemedlem och det kändes som om hon alltid funnits i mitt liv. Något någorlunda detta hoppas jag att Ni, valpägarna, känner!

All lycka till nu och ge dom en massa pussar från oss!

IMG_5378

TJ (Sofus) med Familjen Cavallin

IMG_5382

Theodora med Familjen Frenning

IMG_5366

Trixie med Familjen Forsberg

IMG_5364

Tequila med Familjen Möller

IMG_5399

Tindra som stannar

IMG_5374

Troy med Familjen Lind

IMG_5345IMG_5423IMG_5353IMG_5424 IMG_5405 IMG_5401

Mamma och Tindra som säger hejdå!

IMG_5416