Våren är på väg…

Våren är på väg! Solen skiner, snön smälter och barnen är som tokiga. 😉 Lilla Telma är hela 10v och väger 7,6 kg. Idag lekte och promenerade vi i slottsparken. Alla stannar och berömmer det lilla undret. Hm… visst är hon söt? Lik sin mamma Chess är hon nog, både till utseendet och humöret. Snäll, söt och go´!

Telma 10 v.
Telma 10 veckor

2 thoughts on “Våren är på väg…

  1. Hejsan!
    Det är jag som är storebror Tysons matte, som kikar in och säger hej. =) Kul att Telma också får en hemsida som går att följa. Hon är en mycket vacker liten dam och blir nog lika fin som sin mor. Vi kan alla skatta oss lyckligt lottade som fick så underbara valpar. Ha det bra med alla!

    Hälsningar Stephanie & Tyson

  2. Hej, Håller med om att Telma är jättesöt! Roligt att ni har en hemsida också. Lycka till med lilla Telma, hälsningar Eva, Glimma o Camaro!

Kommentarer inaktiverade.