RumFörAlea

Ett rum för alla.

En familj i ordets rätta bemärkelse… 
Generöst. Omtänksamt. Jordnära.
Människor som bryr sig om och står varandra nära…

Varför? 

RumförAlea vill kombinera fritid, nyfikenhet och personliga möten. Upplev och upptäck tillsammans med oss i en miljö bestående av livets goda. I en värld fylld av intryck vill vi skapa ett rum för meningsfull återhämtning. 

Gisekvarn Vintern 2017

Vi vill skapa sammanhang där Du och dina vänner kan mötas utan krav eller måsten.

…RumförAlea skapar rum för dig som  möjliggör sammankomster…

…rum där värdinnan kan luta sig tillbaka och njuta som alla andra,  av alla andra.

Vad kan vi stå till tjänst med?

  • Sammankomster kring teman; Sverige är ett land med traditioner och säsonger. Vi kan dreja, skapa olika hantverk, förbereda för vår, sommar, höst och vinter på ett avslappnat sätt för Er. Vi lagar mat för säsongen och lär oss om råvaror och nya tekniker. Vi delar med oss om våra tankar efter läst olika böcker och skapar bokcirklar utifrån dom. Vi skräddarsyr ALLT utifrån dina önskemål.
  • Happy-Holidays; Vi dekorerar, lagar mat och skapar för helgens sammankomst. Oavsett högtid så lovar vi att det blir ett oförglömligt minne. Skapa egna jul-dekorationer och njut av den frigörande känslan av att skapa med dina egna händer.

Mycket få människor lever i dag – de flesta gör förberedelser för att leva i morgon.

Kontakt

Maila oss på freja@tharning.se eller ring/sms:a 0733683282

Om du vill lära dig mer om Oss är du välkommen att maila eller ringa


?

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *