Två veckor…

Nu har valparna fyllt två veckor..

Tänka sig att det gått så lång tid redan och det går så snabbt tycker vi här hemma, är det så för er också? 😉

Mycket har hänt på sådan kort tid och i onsdags öppnade den första valpen sina ögon. Först öppnades hundarnas ena öga och jag tyckte det var lite läskigt och spännande på samma gång. Jag har aldrig varit med om något liknande och visste inte vad jag kunde förvänta mig. Mamma ropade helt plötsligt att nu öppnar dem ögonen och det kom som en glad överraskning.

Nu vinglar de alla runt på sina små ben och försöker upptäcka världen, (I valpinhägnaden då).  Det är så kul att se deras söta små ögon nyfiket titta på en när man lyfter upp dem. Nu väger alla över ett kilo och dem känns inte så klena längre. Bakbenen är i full rulle men framtassarna hänger inte riktigt med i leken. Valparna går faktiskt runt men ramlar och snubblar titt som tätt. De börjar också skrika efter mamma när de hamnat lite för långt bort enligt dom. Antingen är de turbohundar eller segkorvar, det finns inget mitt emellan 😉 Bara förra veckan så tyckte vi det var svårt att hålla dom i valplådan, då ska ni se dom nu!

Här kommer veckans valpbilder,

 

IMG_4791 IMG_4790

Hane, TJ

IMG_4808 IMG_4805

Tik, Theodora

IMG_4765 IMG_4764

Tik, Trixie

IMG_4768 IMG_4839

Tik, Tequila

IMG_4786 IMG_4782

Tik, Tindra

IMG_4845 IMG_4849

Hane, Troy

 

Lite bilder när valparna är ”in action”…

IMG_4823 IMG_4824

Troy undrar hur mitt ben smakar..

IMG_4820 IMG_4829

Duktig mamma..