1 vecka kvar…

Nu är det endast 1 vecka kvar. En vecka tills vi lämnar ifrån oss våra älskade små (stora) valpar. En vecka tills ni får hem en ny familjemedlem.

Denna har varit helt galen och nu går det fort. Både tiden och valparnas små ben rusar iväg, haha. Vi har fått hem registreringspapper på valparna och nu är alla valpar registrerade i SKK, (Svenska Kennel Klubben). Vi har också gjort en liten låda med saker som valparna får hem från oss, såsom koppel och halsband, första maten, en filt som de har haft under deras uppväxt, en leksak som varit hos oss och en liten pärm där ni kan samla valpens information när den blir större.

Vi har tagit valparna, en och en, med Telma på promenader där valpen fick sitta i en ryggsäck på magen. De orkar inte gå så himla långt.Vi klippte deras klor för första gången också;) Det gick bra men lite klurit att få dom ligga stilla.

IMG_5244

Var och kollade in på det första inlägget jag skrev om valparna och de är så himla fina allihopa. Färgerna har ändrats sig totalt sen den första dagen. Kommer ihåg hur små de var och Telma som inte ville lämna deras sida. Hon låg inne i min garderob morgon, dag och natt med undantag när hon sprang ut och gjorde sitt 😉 Kommer också ihåg den långa väntan på att Telmas förlossning skulle börja och hur jag och Karolina blev helt chockade när vi såg den första valpen födas. Hur jag tog tag i den och hjälpte den förvirrade nya mamman att inse vad som hänt. Hur jag och Karolina satt där hela dagen bara stirrandes på våra 6 friska valpar och att vi inte vågade lämna deras sida för vi trodde någon skulle komma bort eller göra sig illa. Telma hade dock stenkoll men jag tror hon uppskattade att vi satt där med henne. Klappade henne och sa vilken duktig mamma hon är. Jag tycker verkligen om Eurasierns alla sidor. Att den är lite reserverad, hänger med på allt osv. Men min favorit är nog att den skapar en sån stor flock.  Att hon lät Karolina flytta runt på hennes valpar, torka av dom och bara pyssla om dom när de var nyfödda är helt otroligt. Hon har verkligen utökat våran flock och våra närmsta vänner ser hon som familj och hon blir överlycklig när de kommer och hälsar på.

Nej nu blev det väldigt sentimentalt så jag känner att nu får ni se lite bilder!

IMG_5259 IMG_5272

Hane, TJ

IMG_5264 IMG_5265

Tik, Theodora

IMG_5275 IMG_5276

Tik, Trixie

IMG_5288 IMG_5287

Tik, Tequila

IMG_5298 IMG_5296

Tik, Tindra

IMG_5291 IMG_5290

Hane, Troy

 

Nu är det bara för Er att vänta!

IMG_5254 IMG_5233 IMG_5193 IMG_5179 IMG_5178 IMG_5139 IMG_5138 IMG_5136 IMG_5134 IMG_5034 IMG_5036 IMG_5054 IMG_5056 IMG_5137